Kwalitatatieve wapening, snel geleverd

Prefab in de bouw maakt een vlucht en in de komende jaren zal dit naar verwachting alleen maar toenemen. Produceren op de bouw is in veel gevallen duurder en arbeidsintensiever. Met de prefab wapeningsconstructies van BHN Nijkerk bouw jij de beste prefab onderdelen. Deel ons jouw aanvraag of opdracht en wij gaan graag voor je aan de slag:

  • Met onze kennis en kunde adviseren we je graag over de toepassing van wapening in jouw elementen.
  • Onze gecertificeerde lassers leveren de constructies die jij nodig hebt, zodat jij ze moeiteloos toe kunt passen in jouw werken.
  • Conform tekening voorzien we de prefab wapening van de gewenste instortvoorzieningen.

 

Goed om te weten:

  • Al onze producten worden geleverd conform KOMO-certificering en geproduceerd conform NEN-norm B500B.
  • Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.
  • Uitdagend project, specifieke eigenschappen of snel nodig? Je kunt rekenen op BHN. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Een technische vraag of advies voor jouw project nodig? We denken graag met je mee!

 

Een verzoek voor specifieke netten voor specifieke toepassingen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

01 Funderingsbalken

Prefab wapening wordt vaak gebruikt in betonnen funderingsbalken. Door gebruik te maken van prefab wapening kun je op de bouwplaats aanzienlijk sneller werken, aangezien de wapening kant en klaar volgens tekening wordt aangeleverd.

02 Wanden

Bij de bouw van betonnen wanden worden prefab wapeningspanelen vaak ingezet. Deze prefab panelen worden op maat gemaakt in onze wapeningscentrale en vervolgens op de bouwplaats gemonteerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een de meest kwalitatieve wapening.

03 Kelders

Prefab wapening is bij uitstek geschikt voor gebruik in kelders. Doordat de constructie kant en klaar wordt aangeleverd, kunnen kelders snel worden opgeleverd.

Neem contact op

Bezoekadres
Amperestraat 1
3861 NC Nijkerk