Kwalitatatieve wapening, snel geleverd

Onze specialist is het leveren van prefab wapening. Dankzij de prefab wapening van BHN beschik je als specialist snel over het juiste materiaal, precies afgestemd op jouw project.

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

01 Funderingsbalken

Prefab wapening wordt vaak gebruikt in betonnen funderingsbalken. Deze balken dragen het gewicht van de constructie en moeten aan hoge specificaties voldoen. Door het gebruik van prefab wapening kunnen aannemers op de bouwplaats sneller werken en tegelijkertijd uiterste nauwkeurigheid garanderen.

02 Wanden

Bij de bouw van betonnen wanden worden prefab wapeningspanelen vaak ingezet. Deze panelen worden op maat gemaakt in onze wapeningscentrale en vervolgens op de bouwplaats geïnstalleerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een uniforme wapening, wat bijdraagt aan de sterkte en stabiliteit van de muren.

03 Kelders

Prefab wapening is bij uitstek geschikt voor gebruik in kelders. Doordat de constructie kant en klaar wordt aangeleverd, kunnen kelders snel worden opgeleverd.

04 Wegenbouw

Prefab wapening wordt ook gebruikt in de wegenbouw voor elementen zoals rotondes, geluidswallen en verkeersdrempels. Deze prefab elementen kunnen snel worden geïnstalleerd, waardoor verkeersverstoring wordt beperkt tot het minimale.

Neem contact op

Bezoekadres
Amperestraat 1
3861 NC Nijkerk