Voor de sterkste constructies

Spiraalvormige wapening speelt een cruciale rol in het versterken van betonconstructies, zoals kolommen en funderingen. Door spiralen te gebruiken wordt de treksterkte van betonconstructies vergroot, waardoor ze beter bestand zijn tegen trekbelastingen. Dit is vooral belangrijk bij bouwelementen die onderhevig zijn aan buiging, zoals balken en kolommen. De spiraalvormige wapening van BHN vermindert scheurvorming van het beton en zorgt voor de meest stevige constructie. We maken alle spiralen volledig op maat, specifiek voor ieder project.

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

01 Kolommen

Spiraalvormige wapening wordt vaak gebruikt in betonnen kolombalken om de verticale draagcapaciteit te vergroten. Deze kolommen dragen vaak het gewicht van een gebouw en moeten bestand zijn tegen zowel druk- als trekkrachten. Door spiralen op regelmatige afstanden om de kolom te wikkelen, wordt de kolom versterkt en wordt de treksterkte verbeterd. Dit is van cruciaal belang voor de constructie.

02 Balken

Betonnen balken worden gebruikt voor overbruggingen en het verdelen van de belasting van bovenliggende constructies. Onze spiraalvormige wapening wordt in balken gebruikt om de treksterkte te verhogen en te voorkomen dat scheuren zich ontwikkelen onder belasting. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en levensduur van de balken.

03 Funderingen

De fundering van een gebouw is de basis waarop alles rust. Spiraalvormige wapening wordt vaak gebruikt in betonnen funderingen, vooral in gebieden met slechte bodemgesteldheid of waar extra stabiliteit nodig is. Spiraalvormige wapening in funderingen helpt om de gronddruk te verdelen en zorgt voor een stevige en duurzame basis voor het gebouw.

Neem contact op

Bezoekadres
Amperestraat 1
3861 NC Nijkerk