Ruime voorraad

Standaardnetten, ook wel bekend als betonstaalmatten, zijn een cruciaal onderdeel van allerhande betonconstructies. Bij BHN hebben we een ruim assortiment op voorraad. Zowel de BEC-netten, PS-netten en P-netten als alle letternetten zijn bij ons (al dan niet uit voorraad) leverbaar.

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

Toepassingen

01 Vloeren en plafonds

Standaardnetten worden vaak gebruikt bij de constructie van betonnen vloeren en plafonds. Ze vormen als een versterkende laag die de betonnen plaat versterkt en beschermt tegen scheurvorming onder belasting.

02 Wegenbouw

In de wegenbouw worden standaardnetten gebruikt om de sterkte van betonnen wegen, opritten en trottoirs te vergroten. Ze verhogen de weerstand tegen de belasting van zware voertuigen en de impact van verkeer, waardoor duurzame en veilige verkeersinfrastructuur ontstaat.

03 Funderingen

Betonnen funderingen dragen het gewicht van een gebouw en moeten bestand zijn tegen gronddruk. Standaardnetten worden in funderingen gebruikt om zowel de trek- als druksterkte van het beton te vergroten. Hierdoor wordt een stabiele basis gecreëerd die bescherming biedt tegen verzakking en structurele schade.

04 Zwembaden

Betonnen zwembaden vereisen een hoge mate van duurzaamheid en waterdichtheid. Standaardnetten worden gebruikt in de wapening van zwembadwanden en vloeren om scheurvorming en structurele schade te voorkomen en de lange levensduur van het zwembad te waarborgen.

Neem contact op

Bezoekadres
Amperestraat 1
3861 NC Nijkerk